Rekisteröityminen/kirjautuminen Ostoskoriin

Toimitusehdot

Voimassa 1.7.2010 alkaen.

Tilaaminen

Phonak-kauppa.fi myy tuotteita sekä yrityksille että yksityisille ainoastaan Suomeen (myös Ahvenanmaalle).

Tilaaminen tapahtuu osoitteessa Phonak-kauppa.fi. Tilauksessa tulee ilmetä asiakkaan nimi ja/tai yritys, toimitusosoite, laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite), puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi asiakkaan tulee valita maksutapa. Tilauskaavakkeella ovat valmiiksi näkyvillä tilattavat tuotteet ja hinnat.

Tilaaja on aina vastuussa tilaamiensa tuotteiden itse valituista ominaisuuksista ja velvollinen tarkistamaan ne halutuiksi ennen tilauksen lähettämistä eteenpäin Phonak-kauppa.fi tilaussivuilta.

Tilauksesta lähtee asiakkaalle aina automaattisesti tilausvahvistus sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, josta ilmenee tilaustiedot, tilatut tuotteet ja hinnat, maksutapa sekä tilaajan tiedot.

Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi molemminpuolisesti, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Asiakkaan on huomioitava, että tuotteiden värit saattavat poiketa hieman luonnossa siitä, miltä ne näyttävät verkkokaupassa.

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonkatu 7
40100 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

 

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttajina toimivat Collector ja Jousto.

 

Collector:

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla
mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Phonak-Kauppa.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95€ (3.8.2020 alkaen 3,80€) kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Phonak-Kauppa.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-40439. Lisätietoja osoitteesta: www.collector.fi

 

Jousto:

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Maksuehdot

Maksaminen tapahtuu verkkomaksuna ennen tuotteiden toimittamista tai Collector -laskulla toimituksen jälkeen. Lasku lähetetään postitse. Meillä ei ole verkkolaskutusmahdollisuutta.

Maksamalla tilauksen loppusumman mukaisen suorituksen, katsotaan tilaus asiakkaan puolelta hyväksytyksi. Kun asiakas on maksanut tuotteet, aloitetaan tuotteiden keräys ja kuljetus. Asiakkailla jotka ovat valinneet laskun, aloitetaan tuotteiden keräys ja kuljetus tilausvahvistuksen saavuttua. Tällöin tilaus katsotaan hyväksytyksi, kun asiakas on lähettänyt tilauksen.

Jos asiakas on ostanut useamman kuin yhden tuotteen kerralla, saattavat tuotteet saapua erikseen toimitettuina. Tilaukset pyritään kuitenkin lähettämään kerralla.

Toimitus

Toimitusaika on 2-7 arkipäivää siitä, kun Phonak-kauppa.fi on todennut, että maksu on suoritettu Phonak-kauppa.fi:n pankkitilille. Laskutettaville asiakkaille toimitusaika alkaa heti tilausvahvistuksen saavuttua. Mikäli tuotetta ei löydy heti varastosta, Phonak-kauppa.fi on asiakkaaseen suoraan yhteydessä ennen ennakkolaskun lähettämistä.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen (myös Ahvenanmaalle). Tuotteet toimitetaan pääasiassa keskusvarastoltamme Hollannista ja ne toimitetaan pääasiallisesti postipakettina. Paketin lähettäjäksi on merkitty "Arvato". Pienet tuotteet toimitamme mahdollisuuksien mukaan kotiin jaettavana pikkupakettina. Posti kuitenkin saattaa muuttaa pikkupaketin jakelutavan noudettavaksi postipaketiksi, joten emme lupaa kotiinkuljetusta. Kaikki tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.

Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan toimitusosoitteen sekä puhelinnumeron tarkasti. Posti lähettää postipaketin saapumisilmoituksen tekstiviestillä annettuun puhelinnumeroon. Phonak-kauppa.fi ei vastaa seuraamuksista eikä kuluista, jos toimitusosoite on ilmoitettu virheellisesti tai se on muuttunut.

Mikäli asiakas huomaa tuotteessa kuljetusvaurion, on asiakkaan ilmoitettava vauriosta viipymättä Phonak-kauppa.fi:n myyntiin

Puh. 010 281 4477
Sähköposti info (at) phonak.fi

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat voimassa aina siitä päivästä lukien, kun ne on julkaistu Phonak-kauppa.fi verkkokaupassa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Tuotteen palauttaminen

Yksityishenkilöillä on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Jos tuote palautetaan on sen oltava käyttämätön ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen samalla tavalla, mitä se oli vastaanotettaessa.

Tuotteen palauttamisesta aiheutuneet kulut ovat tilaajan vastuulla. Mikäli kyseessä on virheellinen toimitus pyydämme ottamaan yhteyttä palautustunnuksen saamiseksi.

Rahat palautetaan 30 päivän kuluessa täysimääräisenä, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Rahojen palautusta varten asiakas voi saada sähköpostiin linkin tilinumeron ilmoittamista varten pankista riippuen.

 

Tuote tulee palauttaa seuraavaan osoitteeseen:

Sonova Finland Oy, Tullikatu 6, 33100 Tampere

Takuu

Takuuaika vaihtelee tuotekohtaisesti. Takuuaika on ilmoitettu tuotetiedoissa. Asiakkaan tulee säilyttää maksutosite tuotteen takuuehdon täyttämiseksi.

Reklamaatiot

Phonak-kauppa.fi vastaa siitä, että tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaisina. Kuljetusvaurioista on ilmoitettava välittömästi, mikäli ne ovat aiheuttaneet tuotteelle vaurioita.

Phonak-kauppa.fi ei vastaa tuotteen väärinkäytöstä tai asiakkaan huolimattomuudesta aiheutuneista vaurioista.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukaan

 1. Rekisterinpitäjä: Sonova Finland Oy, 010 281 4477, Tullikatu 6, 33100 Tampere
 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö: Timo Ylihakola, 010 281 4477. Sonova Finland Oy, Tullikatu 6, 33100 Tampere
 3. Rekisterin nimi: Phonak-kauppa.fi verkkokaupan asiakasrekisteri
 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja tilausten toimittamista varten.
 5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan itse luovuttamat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostisoite. Mikäli asiakas on itse rekisteröitynyt verkkokauppamme asiakkaaksi, myös asiakkaan tilaushistoria kirjataan ylös. Verkkokauppaamme voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.
 6. Säännönmukaiset tietolähteet: Verkkokaupan tilaustiedoista asiakkaan itsensä ilmoittamat tiedot. Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan itse rekisterin pitäjälle tekemistä ilmoituksista.
 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tietoja luovutetaan tilausten toimittamista varten kuljetusyrityksille Posti ja UPS sekä Arvato Benelux B.V.:lle (osoite: Brem 1, 6598 MH Heijen, The Netherlands) joka vastaa Sonova Finland Oy:n keskusvarasto- ja logistiikkapalveluista. Tilauksen palautustapauksissa luovutetaan tieto palautuksesta sekä asiakkaan sähköpostiosoite maksun palauttamiseksi maksupalvelun tarjoaja Paytrail Oyj:lle (Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä). Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille tahoille kuin mitä tilausten toimitusta ja maksamista varten on tarpeellista, ellei asiakas itse erikseen tätä toivo. Asiakkaan tekemä tietojenluovutuspyyntö tulee aina tehdä kirjallisesti.
 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei asiakas erikseen tätä toivo. Asiakkaan tekemä tietojenluovutuspyyntö tulee aina tehdä kirjallisesti.
 9. Rekisterin suojauksen periaatteet: Hallintaan on pääsy vain rekisterin ylläpitäjillä ja se on salasanoin suojattu. Manuaalinen asiakasrekisterimateriaali säilytetään lukollisissa arkistokaapeissa tiloissa, joihin pääsee vain organisaatioon kuuluvat henkilöt kulkuluvalla. Poisheitettävää aineistoa varten organisaatiolla on tietoturvalaatikko.


Tietoa evästeistä

Me käytämme tällä verkkosivustolla erilaisia teknisiä sovelluksia, mm. evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palveluista. Em. tietoja käytetään palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisätietoja: kts. rekisteriseloste.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettua markkinointiviestintää. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukaan

 1. Rekisterinpitäjä: Sonova Finland Oy, 010 281 4477, Tullikatu 6, 33100 Tampere
 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö: Timo Ylihakola, 010 281 4477. Sonova Finland Oy, Tullikatu 6, 33100 Tampere
 3. Rekisterin nimi: Phonak-kauppa.fi verkkokaupan asiakasrekisteri
 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja tilausten toimittamista varten.
 5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan itse luovuttamat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostisoite. Mikäli asiakas on itse rekisteröitynyt verkkokauppamme asiakkaaksi, myös asiakkaan tilaushistoria kirjataan ylös. Verkkokauppaamme voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.
 6. Säännönmukaiset tietolähteet: Verkkokaupan tilaustiedoista asiakkaan itsensä ilmoittamat tiedot. Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan itse rekisterin pitäjälle tekemistä ilmoituksista.
 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tietoja luovutetaan tilausten toimittamista varten kuljetusyrityksille Posti ja UPS sekä Arvato Benelux B.V.:lle (osoite: Brem 1, 6598 MH Heijen, The Netherlands) joka vastaa Sonova Finland Oy:n keskusvarasto- ja logistiikkapalveluista. Tilauksen palautustapauksissa luovutetaan tieto palautuksesta sekä asiakkaan sähköpostiosoite maksun palauttamiseksi maksupalvelun tarjoaja Paytrail Oyj:lle (Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä). Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille tahoille kuin mitä tilausten toimitusta varten on tarpeellista, ellei asiakas itse erikseen tätä toivo. Asiakkaan tekemä tietojenluovutuspyyntö tulee aina tehdä kirjallisesti.
 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei asiakas erikseen tätä toivo. Asiakkaan tekemä tietojenluovutuspyyntö tulee aina tehdä kirjallisesti.
 9. Rekisterin suojauksen periaatteet: Hallintaan on pääsy vain rekisterin ylläpitäjillä ja se on salasanoin suojattu. Manuaalinen asiakasrekisterimateriaali säilytetään lukollisissa arkistokaapeissa tiloissa, joihin pääsee vain organisaatioon kuuluvat henkilöt kulkuluvalla. Poisheitettävää aineistoa varten organisaatiolla on tietoturvalaatikko.
 10. Tarkastusoikeus ja oikeus tiedon korjaamiseen: Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Mikäli tiedoissa on virhe, niin asiakas voi pyytää virheellisten tietojen korjaamista.
 11. Vastustamisoikeus: Asiakkaalla on oikeus vastustaa omien tietojensa käsittelyä, mikäli hän kokee, että olemme käsitelleet henkilötietoa lainvastaisesti tai meillä ei ole oikeutta käsitellä jotain henkilötietoa. Jos vastustat tietojesi käsittelyä, keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn siksi aikaa, kunne saamme selvitettyä käsittelyn lainmukaisuuden. 
 12. Kielto-oikeus: Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttämistä suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Asiakasrekisteri on suojattu salasanoin ja rajoitetuin käyttöoikeuksin. Tietoja pääsee tarkastelemaan vain ne organisaation sisäiset tahot, jotka tarvitsevat tietoja työhönsä.

Päivitetty: 08.03.2021

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.